13 aprilie, 2010

Rapid, sănătos şi buuuuuuun...
pentru 3 porţii (acum depinde cât de mari sunt porţiile dumneavoastră)
surimi cu orez

300 g surimi,
300 g orez,
o legătură de ceapă verde,
curry, ghimbir si sos de soya, după cum vă place.
lămâie sau portocală

Se înăbuşe ceapa, până devine sticloasă, apoi se căleşte orezul. Se adaugă la o cantitate de orez, 3 cantităţi de apă. Se fierbe la foc potrivit (20 minute dacă este o oală cu fund dublu), la final se adaugă curry-ul şi ghimbirul. După ce am oprit focul, orezul se lasă acoperit timp de 10 minute cu un prosop şi se pune capacul. Între timp, pe o farfurie se aşează batoanele de surimi peste care presărăm puţin ghimbir, iar alături aşezăm feliile de portocală sau lămâie. Se aşează cu grijă pe farfurie orezul şi se adaugă sosul de soya.

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Constanţa, Romania
suntem datori să împărtăşim din experienţele noastre